REKLĀMA:

otrdiena, 2007. gada 2. oktobris

Digitālā televīzija Latvijā! Realitāte vai tikai parodija?


Jau kārtējo reizi masu mēdijos tiek runāts, kā kāds guva miljonus uz Latvijas Digitālās TV rēķina! Jau cik gadus tiek bezjēdzīgi par to runāts, bet Digital TV in LATVIA, kā nav tā nav! ;( Pats interesantākais ir tas ka pat Latvijas TV kanāli pārraida digitālajā signālā uz TV torni, kur savukārt signāls tiek pārvērsts analogajā, mūsu TV saprotamā signālā! :)
Ir tikai ''tjipa Digital TV'', ko lepni piedāvā Baltcom, VIASAT un citas līdzīgas kompānijas, kā kādu ekstru un jaunumu, bet īstos solītos labumus viņi piedāvāt nespēj, tas ir dažādi papildu pakalpojumi - iespēja pasūtīt filmas, iegūt dažādu informāciju, un visi citi labumi ko sniedz Digitālā televīzija, piemēram ka cilvēks ar savu speciālu DigiTV dekoderu un parasto mazo istabas antenu var uztver visus LV un u.c. kanālus DVD kavalitātē jeb kurā vietā LV, nevis kā tas ir, ar piemēram VIASAT, ko lai izmantotu ir nepieciešams satelītšķīvis, vai Baltcom gadījumā kabelis un Lattelecom iTV - internets, un turklāt tiek piedāvāts tikai TV attēls DVD kvalitātē un ja nu vienīgi teleteksts, kas nu jau sen ir morāli un arī no lietošanas ērtuma novecojis. ;( Vel viens mīnus ir tāds, ka šī tehnika ir stacionārā un nav pārvietojama. Tas tač būtu tik ērti, ka piemēram aizbraucam zaļumos un vērojam TV lieliskā kvalitātē un izmantojam visus noderīgos papildpakalpojumus! ;)
Bet pašlaik mums šādu iespēju nav, tapēc atliek vienīgi gaidīt, cerēt un klausīties kārtējās stulbības par nozagtajiem miljoniem! Bet gan jau paies pāris gadi un pie mums arī būs Digital TV, kā tas jau sen ir daudzviet pasaulē! ;)

Reklāma:

Internets

Pamata INFA par TEVI:

IP