REKLĀMA:

pirmdiena, 2007. gada 30. jūlijs

Vēlies izjokot draugus?


Tātad sveicu visus un īpaši SEVI ar savu pirmo rakstu! ;)
Šis ir mans pirmais raksts tāpēc neko nopietnu nerakstīšu. Sākšu ar mazu joku, kur noteikti daudzi no jums jau zinās, bet noderēs tiem, kas vēlas izjokot kādu nepieredzējušu draugu datoru jomā!


Neliels joka apraksts: Draugs ieslēdz PC un pēkšņi viņam izlec neskatāmi logi ar jūsu uzrakstītu tekstu! :D Draugs ir neizpratnē, joks ir izdevies! ;)
Nu tad aiziet ķeramies klāt! Atveram tādu progu, kā notepad un rakstam (skat. attēlu) @ECHO OFF spiežam ENTER, lai pārietu uz nākamo rindu, nākošajā rindā rakstam echo Jūsu teksts, ko redzēs draugs neskatāmajos logos, nākamajā rindā - start x.bat, un viss beidzot pēdējā rindā rakstam - pause ! Tad spiežam Save As..., atrodam Startup mapi, File name rakstam x.bat, Save as type izvēlamies All files un spiežam Save un joks ir gatavs! (Attēlā pa labi rezultāts)
Ik reiz kad tiks ieslēgts dators, izlēks neskatāmi logi ar jūsu tekstu, lai atceltu izdzēsiet x.bat failu vai pārvietojiet no Startup mapes uz citu vietu!
Šo failu varat nosūtīt arī draugiem pa Skype! ;)
Lai Jums veicās ar šo joku!

3 komentāri:

kLv BLOG AUTORS [ KRISTAPS ŠALMS ] aicina bloga lasītājus, rakstot atsauksmes, būt tolerantiem - par muļķiem īpaši nesmieties :D un iztikt bez nepamatotām rupjībām, kā arī saglabāt elementāras pieklājības normas. kLv BLOG AUTORS patur iespēju atslēgt lasītājus no komentēšanas iespējas un dzēst nevēlamos komentārus, kā arī izmantot komentārus pēc saviem ieskatiem!

Publicējot komentāru, lasītājs apliecina, ka ir iePAZINIES ar ATrunu, kas atrodama lapas apakšā!

Reklāma:

Internets

Pamata INFA par TEVI:

IP