REKLĀMA:

ceturtdiena, 2009. gada 30. aprīlis

E-talona interneta veikals

Tikai šā gada 5. maijā sāks darboties Rīgas Satiksmes E-talona i-veikals, bet es jau šodien - dienu pirms oficiāli solītā 1. maija starta paguvu to iztestēt. Njā, kārtējo reizi izsludinātie termiņi pēdējā brīdī tiek mainīti, kas mazliet tracina, bet nu neko.
Tātad par pašu i-veiklu - veikals pats par sevi primitīvs un līdz ar to saprotams ikvienam, gan datorvecim, gan pensionāram, kas protams priecē!

Atverot Pirkt bileti - mēs redzam diezgan loģisku un viegli uztveramu pieejamo klāstu! Izvēlamies, ko vēlamies (spiežot uz groziņa), tādā veidā piepildām savu virtuālo iepirkumu grozu!
Kad izvēle veikta speižam Apmaksāt!


Mums piedāvā norēķinus tikai ar kredītkarti / debetkarti, kas kā norēķinu veids pēc būtības ir ļoti ērts - ievadam prasīto informāciju, kas atrodama uz mūsu kredītkartes /debetkartes un gatavs! Pat nav nepieciešams zināt nevienu paroli, respektīvi to var darīt ikviens, kura rokās atrodas, karte, bet kā mēs visi zinām citas personas karti izmantot nedrīkst un tas ir kriminālnoziegums! ;)
Solīto norēķinu ar iBanku pašlaik nav :(, cerams, ka uz sistēmas startu arī tas tiks piedāvāts, jo personīgi man šis norēķinu veids ir tuvāks! ;)


Kad apmaksa noritējusi veiksmīgi, sadaļā E-talona saturs, redzam sev piejamos pakalpojumus. Pie Apmaksātajiem pakalpojumiem, atrodas ikviens tiko apmaksāts pakalpojums, kuru sola autorizēt, lai varētu uzsākt lietot, 24h laikā pēc apmaksas, kas jau ir nepatīkami, ka sistēma ne apdeitojas momentāni, bet man šis uzraksts rādās jau 3 diennakti, cerams, ka uz sistēmas oficiālo startu 5. maijā viss, būs kārtībā, un ikviens bez bažām varēs izmantot šo papildus pakalpojumu, no kura manuprāt ir vienīgais labums un ērtums, sakarā ar E-talona ieviešanu! ;)

Reklāma:

Internets

Pamata INFA par TEVI:

IP